HOPINEU Lecture Series: Insurance Fraud

Kasım 17, 2020

17 Kasım 2020 tarihinde öğrencilere yönelik olarak çevrimiçi düzenlenen bu etkinlikte, hukuki anlamda sorun teşkil eden sigorta sahteciliği konusu, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi (SBM) Sigorta Sahteciliklerini Engelleme Bürosu Müdürü Sn. Salih Taşyon tarafından ele alınmıştır. Sunumda, Türkiye’de sigorta sahteciliği örnekleri ve SBM’nin sahtecilik ile mücadele yöntemleri anlatılmış, öğrencilerin ilgisi ve soruları üzerine özellikle motorlu araçlar ve sağlık konularındaki sahtecilikler üzerinde durulmuştur. Bu seminer, Dr. Öğretim Üyesi Ayşegül Buğra tarafından üç senedir Avrupa Birliği Erasmus+ Programı’nın desteği ile yürütülmekte olan sigorta hukuku projesi kapsamında gerçekleştirilmiştir.